Om Urban Anglers


Ikke alle vet det, men det er fisk over alt i Oslo. Urban Anglers er en urban fiskeklubb for de over ti år. Vi drar ikke langt av gårde, men fisker i bekker, elver, dammer, putter og fra brygger i byen.

Hver onsdag møtes vi i lokalene til Wild X, Høybråtenveien 15, klokken 17:00, og så drar vi ut og fisker. Man behøver ikke å kunne noe på forhånd, og har man ikke sin egen fiskestang får man en gratis av oss. Deltakerne får også Urban Anglers sin eksklusive T-shirt, som bare gis til dem som har deltatt på fiskingen. I tillegg kan man få en oransje signalcaps med logo.

Vi har kjempeflinke ledere som alltid vet hvordan man skal få fisk, og som vil hjelpe dere med å komme i kontakt med fisken.

Hvis man ikke har bodd så lenge i Norge gjør det ikke så mye. Lederne snakker dari, arabisk, engelsk og diverse andre språk.

Er man over 18år gammel så må en ha fiskekort fra Oslomarkas Fiskeadministrasjon (ofa), i de vannene og elvene dette gjelder. I havet fisker alle gratis.

Lyst til å være med, eller kjenner noen som bør bli med? Kontakt oss på telefon 40 09 09 41, eller post@urbananglers.no. Deltakelse er helt gratis.